За Нас

Sminka.mk е онлајн бренд на Харбини Козметикс Македонија. Тој ги нуди постоечките брендови за убавина на интернет на потрошувачите низ цела Македонија.

Харбини Козметика е компанија со основните активности во убавината и козметика. Компанијата е основана во 1996 година во Тетово. Првично започна со козметички производи на "CATHERINE ARLEY". Неколку години подоцна, компанијата ги прошири своите производни линии и започна со увоз на брендови, кои за првпат ги презентираше на пазарот. Денес, Харбини Козметик е ексклузивен дистрибутер за "GOLDEN ROSE" (козметика), "Catherine Arley" (козметика) "Roxane" (парфеми), "Tarko" (додатоци од Лајонес и Солинген).

Од август 2016 година, Harbini Cosmetics е ексклузивен дистрибутер на “Revolution Beauty” производи.

Harbini Cosmetics континуирано нуди иновативни и интересни производи на своите клиенти, со разумни цени и одржување на нивниот квалитет.

Всушност, компанијата вработува околу 70 вработени и работи на малопродажниот пазар со 15 козметички продавници во Скопје, Тетово, Охрид, Струга, Куманово, Кавадарци, Струмица и Прилеп, како и големопродажба со главниот магацински простор во Тетово (исто така дистрибутивен центар).

Нашата мисија:

Харбини Козметикс е една од водечките козметички компании во Македонија и неодамна се обидува да го постигне истото во Словенија. Со пристап ориентиран кон корисниците, постојано работиме на понуди кои ќе ги задоволат барањата на клиентите. Обидувајќи се да ги задоволиме сите желби на жените со квалитетни и прифатливи производи и одржување на разумни цени секогаш ќе биде дел од нашата стратегија и мисија.

Нашата визија:

Да ја одржиме водечката позиција на пазарот за козметика во Македонија и да ги спроведеме како најуспешни стратегии за благосостојбата на компанијата, меѓу подигање на нивото на квалификации на нашите вработени.

Основни податоци за компанијата

    е-маил – info@sminka.mk
    телефон – 075 463 963
    назив на продажно место – sminka.mk
    адреса – ХАРБИНИ - КОЗМЕТИКА ДОО, ул. ИЛИНДЕНСКА ББ, Тетово
    дејност – НКД 47.75
    матичен - ЕМБС 5090610
    даночен број – МК4028996111071

За нас

Sminka.mk е онлајн бренд на Харбини Козметикс Македонија. Тој ги нуди постоечките брендови за убавина на интернет на потрошувачите низ цела Македонија. Читај повеќе.

Контакт

  • +389 44 331 918
  • +389 75 463 963
  • info@sminka.mk

Facebook

sminka.mk © 2022. UKION SHOPS

ХАРБИНИ - КОЗМЕТИКА ДОО | ул. ИЛИНДЕНСКА ББ, Тетово
Тел : +389 (0)75 463 963 | e-mail : info@sminka.mk
ЕМБС: 5090610 | ЕДБ : МК4028996111071 | ДЕЈНОСТ: 47.75