Информации за испорака

 

Испораката на нарачките е од Понеделник до Петок 09-16, Сабота 9-14.

Достава на испораки:
1. Сите нарачки направени пред 15:00 часот, ќе бидат обработени истиот ден и ќе достигнат за 24 часа.
2. Нарачките испратени после 15:00 часот, ќе бидат обработени следниот ден.
3. Нарачките во викенд денови (Сабота и Недела) ќе бидат обработени во Понеделник и ќе пристигнат во Вторник.

За сите нарачки над 700 МКД, пратката ќе биде направена бесплатно од наша страна.

Нарачките во вредност до 700 денари, чинат 130МКД, вредност што го врши купувачот.

Од потврда на нарачката испораката пристигнува 24 часа на адреса на купувачот (Зона 1) * или 48 часа (Зона 2) *.

Зона1: Градови низ цела Македонија

Зона2: Села низ цела Македонија

 

sminka.mk © 2019. UKION SHOPS